Büyük porsiyonu, etin en özel yerinden çekilen kıyması ile doyurucu
ve damakta iz bırakan tat.
Kaşar ve kıymanın birleşmesi ile tabaklara lezzet katan, yemek keyfini
uzatan enfes lezzet topları.
Üzerinde tüten dumanının yanında baharatlarla sıcaklığı iyice yükselen,
acıseverlerin favorisi efsane köfte.
Köftenin her çeşidini sevenlere, farklı köftelerin aynı tabakta
buluştuğu iştah açan bir sunum.
Bursa’nın, sınırlarını aşan lezzeti. Köftenin yoğurt, tırnak pide, özel sos ve tereyağı ile
buluşmasından doğan efsane tat.
Etin en leziz kısımlarının seçilip baharatlarla terbiye edilerek,
özel üretim olan sucuklar ile yapılan ızgara deneyimi.
Damak zevkine göre sirkeli veya sirkesiz tüketilen, zengin içeriği ile
doyurucu bir çorba reçetesi.
Sarımsaklı, sirkeli, güzelce temizlenmiş, tam kararında haşlanmış
yumuşacık işkembe parçacıkları ile oldukça doyurucu ve leziz bir çorba seçeneği.
Besleyici göğüs eti ve tavuğun leziz but kısmından hazırlanan sevilerek
tüketilen enfes bir başlangıç.
Kırmızı mercimek, pirinç, bulgur ve mutfağın vazgeçilmez tatlandırıcıları olan
baharatların eşsiz harmanı; ezogelin çorbası.
Her zaman afiyetle tüketilen, hastaların şifası
zamansız bir çorba deneyimi.
Domatesin hayran bırakan mayhoş tadı ve lezzete lezzet katan tereyağının
efsane uyumu ile mükemmel tat.
Güzelce dinlendirilmiş tazecik kuzu gerdanının tereyağı ile buluştuğu
unutulmaz bir çorba reçetesi.
Patlıcanla etin muhteşem buluşması.
Mengen kebabı, taze kuzu eti, sebzeler ve baharatlarla odun ateşinde pişirilip servis edilir.
Kuzu eti, su, ve baharatlarla birlikte kaynatılarak pişirilen kuzu haşlama, yumuşak bir kıvama gelene kadar
odun ateşinde pişirilir ve elma dilim patates ile servis edilir.
Arnavut ciğeri, ince dilimlenmiş dana ciğerinin una bulandıktan sonra kızartılarak patates püresiyle servis edilir .
Kuru fasulye, haşlanmış İspir fasulyesi, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharatlarla odun ateşinde pişirilip servis edilir.